Snabbt, enkelt och hälsosamt…om man bortser från den lilla ytan av vit choklad. Tillbehöret kan man ju välja efter hur nyttig eller inte nyttig man vill vara. Själv hade jag gjort en egen vaniljglass på lättgrädde den här kvällen. Gino blev en ny favorit nu när jag har fått grillfunktion på min nya ugn. Den gör ytan krispig och god!
Egentligen anser nog jag att man kan ha precis vilka frukter man vill i den här efterrätten , det här hade jag till den här gången:
4 portionsformar
- 1,5 bananer
- Jordgubbar ca 300 g frusna gissar jag!
- Exotisk mix ( frusen 225g )
- 3 msk riven kokos
- ca 50-70 g grovt riven vit choklad
Fördela bär, kokos och choklad i formarna.
Sätt in i ugnen på 250 g grill tills ytan fått lite färg, tar bara några min.
Hur lätt som helst! 🙂