Jag hade grönkål jag var tvungen att använda så jag rörde ihop en paj med sånt som fanns hemma och den blev faktiskt ganska perfekt med tanke på att glutenfria exprement kan vara lite trixiga!
Fyllning:
ca 1,5 liter hackad grönkål
1 gul lök
100 g salladsost/ fetaost
3 ägg
dl mjölk
salt & peppar
Paj:
2 dl rismjöl
2 dl majsmjöl
50 g smör/margarin
0,5 tsk salt
1,5 dl mjölk
Bryn hackad grönkål och lök tills det mjuknat och låt sen svalna medan du blandar alla ingredienser till pajdegen. Gör degen för hand och var beredd på att den blir väldigt kladdig så att du får mjöla fingarna med lite rismjöl när du ska trycka ut den i pajformen! Gör inte För tunnt, den blir porös när den är glutenfri.
Vispa ihop ägg, mjölk och kryddor. Blanda i grönkål och lök och sist smular du du fetaosten eller sallads osten , jag använde salladsost för att jag inte är så förtjust i fetaost 😉
Strö på lite pumpafrön och sätt in i ugnen i ca 30 min på 200 grader.