Fröknäcke med ägg.
3,5 dl valfria naturella frön
2 ägg
Salt/flingsalt.
Rör ihop och bred ut tunnt på en plåt med bakplåtspapper och strö på salt. Skär ut bitar redan nu eller bryt bitar efter gräddning.
In i ugnen mellan 30 -45 min på 150 grader. Låt torka på galler
Fröknäcke med majsmjöl
1 dl pumpafrön
1 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
0,5 dl hela linfrön
0,5 tsk salt
0,5 dl olja
2,5 kokhett vatten
1 dl majsmjöl
Rör ihop alla ingredienser , bred ut på en plåt med bakplåtspapper och strö därefter på lite salt. Skär ut bitar redan nu eller bryt bitar efter gräddning.
In på 150 grader i 60 min. Stäng sen av ugnen och låt torka 30 min inne i ugnen på eftervärmen.
Recept 2 är min favorit 😉